Ära rapsi tühja, treeni teadlikult

Kas vähem on rohkem? Kas treenida iga päev natuke või nädalavahetustel palju? Kas ma tegelikult ka veel arenen? Kas ma jäängi vaid protsessi nautima või julgen ka tulemustest unistada? Ja veel mustmiljon sarnast küsimust saavad vastuse, kui treenid teadlikult plaani järgi.

Nii harrastus-, kui ka võistlussportlased väärivad oma treeningutele teaduspõhist ja teadlikku lähenemist. Vahet ei ole, kas su eesmärgiks on kaalu langetada, keha koostist muuta, naabrimehele pähe panna või lihtsalt teekonda nautida, plaani oled väärt ikkagi. Ära rapsi tühja, mine nii kaugele kui näed, ja kui sa oled kohale jõudnud, näed kaugemale 😉 aga kui sa ei tea, kuhu ja kuidas sa lähed, siis sa ju ei tea ka millal kohale oled jõudnud.

Hawaii Camp osaleja saab endale professionaalse treeneri poolt koostatud treeningplaani, mille järgi võid edukalt laduda treeninglaagiks vajaliku põhja, sealt edasi kaks vinget nädalat Kataloonia päikese all kõvasti mahtu, spets- ja võtmetrenne teha ning hoidke alt konkurendid, naabrid ja kolleegid! 🙂

Hawaii Camp osalejate treeningplaanid koostab Karmen Reinpõld – kehakultuuri- ja inseneripaberitega treener, kes pelgalt ei unista, vaid just nimelt planeerib! Tema näpunäidete järgi liigutavad ennast trialoniklubi 21CC rahvas, aga ka meie esi-MTB-kunn Martin Loo ja profirattur Liisi Rist. Kes nüüd liigselt ehmus, siis pole hullu, Karmenil on endal pere ja kaks vinget tütart, nii, et ta teab täpselt kui keeruline on pere kõrvalt treenimine ja kuidas ideaalselt mugandada oma treeningplaanid juhul kui sport ei ole elus alati esikohal 😉

karmen

Õppejöud ja EOK kutsekomisjoni juht Kristjan Port on Karmeni kohta öelnud: „Tean Karmenit üliõpilase ja kaasvõistlejast ratturina. Aga üliõpilasi ja rattureid on palju. Kuid Karmen kuulub nende inimeste hulka, kes hoolimata võistluste lõppemisest lükkavad finišiposte edasi tõdedes, et nad saaksid tegelikult veelgi paremini. Sellised inimesed eristuvad teistmoodi õppimise ja ellusuhtumise poolest. Varem või hiljem saab neist õpetaja või treener. Igal juhul keegi, kellelt teised nõu küsivad. Just selle pärast teangi Karmenit!”

Kõik, kes vajavad plaani, mille järgi eelnevalt treenides tunda end laagris hästi, kirjutage julgelt karmen.reinpold@gmail.com subject „Hawaii Camp

Vaata ka
facebook.com/coachkarmenreinpold/
she-marathon.blogspot.com.ee

karmen2
Karmen tunneb väga hästi teooriat, aga ega praktikas ka väga kellelegi alla jää 🙂

Post navigation